DUINFESTIVAL HEEMSKERK

ETEN EN DRINKEN

Bij de start van Duinfestival Heemskerk kun je genieten van een kopje koffie of thee en lekkernij. Bij eindpunt strandpaviljoen 'de Vrijheit', bestel je zoals vanouds een speciaal en heerlijk Duinfestivalmenu!

We raden aan, vooral bij een warme dag, om water en eventueel iets te eten mee te nemen tijdens de fietstocht. In het duin is namelijk geen horeca aanwezig. De tocht duurt in totaal drie uur.

Duinfestivalmenu De Vrijheit

Hamburger
Italiaanse bol met puur rundvlees (van John de Roode slagerij), gebakken bacon, ui, tomaat, augurk, komkommer en saus. Met friet en mayonaise voor € 12,50.

Naast de heerlijke 'Duinfestival' hamburger is er uiteraard ook á la carte te bestellen. Reserveren is voor deze avond niet nodig, er is een gedeelte van het terras gereserveerd voor deelnemers van het Duinfestival.

Volg strandpaviljoen de Vrijheit op Facebook!

Koffie, thee en frisdrank voor €1

Er kan van het toilet gebruikgemaakt worden.